Політика конфіденційності

Ми відповідально ставимося до обробки й зберігання персональних даних наших клієнтів, а також відвідувачів інтернет-магазину ARBER MARKETPLACE. Ми використовуємо різні технології для збирання та зберігання інформації, коли Ви відвідуєте сайт arber.ua. Нижче наведені всі способи, якими власник бази персональних даних збирає, використовує, розкриває та керує даними клієнта.

 

Основні терміни

 

Персональні дані – будь-які дані про особу, які надають змогу прямо або побічно ідентифікувати її. Метою збирання та обробки персональних даних у Системі є зберігання та обслуговування даних клієнтів, відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних» та забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари, відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

 

Власник бази персональних даних – фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта персональних даних, надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом (надалі також – ARBER MARKETPLACE, Продавець).

Відповідальна особа – визначена Власником бази персональних даних особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону;

Сайт – вебсайт розміщений за посиланням  https://arber.ua.

Яку інформацію ми збираємо

 

Для обробки персональних даних використовуються комп'ютери й/або засоби автоматизації відповідно до організаційних процедур і методів, відповідних цілям збору інформації.

У деяких випадках персональна інформація, що збирається, може бути доступна певним категоріям відповідальних осіб Власника бази персональних даних, пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (в тому числі адміністрації, відділу продажів, відділу маркетингу, кол-центру, системним адміністраторам, юридичному відділу) або стороннім організаціям (в тому числі стороннім постачальникам технічних послуг і сервісів транспортного перевезення товарів) яким ми доручаємо, при необхідності, виконувати функції обробника даних. Ви можете додатково запросити перелік зазначених осіб у нас.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних офісах ARBER MARKETPLACE і в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, що займаються їх обробкою.

Використання персональної інформації

З метою надання послуг, Ваша персональна інформація може бути використана і оброблена всередині компанії ARBER MARKETPLACE.

Будь-яке використання Вашої персональної інформації всередині компанії ARBER MARKETPLACE здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності та законодавства України.

Час від часу, ми можемо направляти Вам повідомлення, що містять маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції й т.д. Якщо Ви не надасте нам згоди на отримання зазначених повідомлень, ми не будемо їх надсилати.

 

При цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

ARBER не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію клієнтів і користувачів сайту третім особам.

За Вашою згодою, ми можемо іноді направляти Вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані товари й послуги, які можуть Вас зацікавити. Ми також можемо запитати Вас, чи бажаєте ви отримувати маркетингові матеріали наших бізнес-партнерів. Якщо Ви погодитеся на отримання розсилки, ми не станемо повідомляти вашу персональну інформацію цим партнерам, а будемо направляти Вам матеріали на Вашу адресу електронної пошти від імені цих партнерів.

ARBER зберігає за собою право використовувати та повідомляти будь-яку інформацію про Вас, у випадках, прямо встановлених законом, нормативно-правовим актом, з метою захисту цілісності наших сервісів і захисту прав або ж з метою сприяння правоохоронним органам в розслідуванні злочинів і забезпеченні громадської безпеки.

Захист особистих даних

ARBER MARKETPLACE реалізує всі комерційно обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації та даних, отриманих в процесі користування сайтом.

Ми прагнемо захищати Ваші персональні дані, проте ми закликаємо Вас приймати всіх доступних заходів обережності для захисту Ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше змінюйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Вебсайт https://arber.ua і товари, що розміщені на ньому та пропонуються до продажу не орієнтовані на залучення уваги дітей і неповнолітніх. ARBER MARKETPLACE навмисно не займається збором персональних даних осіб молодше 18 років і не направляє їм ніяких запитів на надання персональної інформації.

 

 

Доступ до інформації

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право в будь-який час уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від Вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас і наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про Вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення на електронну пошту.

Cookie-файли, вебмаяки та інші технології

Сайт https://arber.ua збирає інформацію про Вашу поведінку на нашому сайті й відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу та адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли.

Це дані, які вебсайт може відправити Вашому браузеру, і вони будуть збережені на Вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його вебсайтом.

Якщо Ви не бажаєте більше отримувати файли «cookie» або ж якщо Ви хочете, щоб Вас інформували про отримання «cookie», налаштуйте Ваш веббраузер. Однак, якщо Ви вимкнете всі файли «cookie», Ви не зможете скористатися деякими сервісами та функціями сайту.

Спрямована (таргетована) реклама

Ми використовуємо файли «cookie», GoogleRemarketingTag, FacebookPixel і інші рекламні технології для того, щоб направляти Вам рекламу відповідно до Ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію з цього питання.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу ArberFashionGroup в мережі Інтернет, яка заснована на Ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб показувати рекламу, яка може Вас зацікавити. Цей процес допомагає нам оцінювати ефективність маркетингових інструментів і рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від показу цільової реклами, відвідавши такі сайти:

www.aboutads.info/choices

www.networkadvertising.org/man...

www.evidon.com

 

Будь ласка, зверніть увагу, навіть якщо Ви вимкнете цю опцію, Ви, як і раніше, будете бачити рекламу в мережі Інтернет, проте вона не буде націлена на Ваші індивідуальні інтереси.

Посилання на інші сайти

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються ARBER, переходячи по посиланнях, розміщених на нашому сайті, вам необхідно ознайомитися з їх умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку Ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їх Політики конфіденційності.

Внесення змін до Політики конфіденційності

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни в цю Політику, розміщуючи їх на цій сторінці: https://arber.ua/koristuvacha-.... Рекомендуємо перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін.

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, Ви можете припинити користуватися сайтом і послугами Продавця і можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію.

Правила забезпечення конфіденційності персональних даних поширюються на всю персональну інформацію користувачів сайту https://arber.ua і клієнтів Продавця, якою ми володіємо, незалежно від методу збору і способу її отримання.

Правова інформація

Чинна Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам законодавства більшості країн СНД і містить докладні відомості про дані, що збираються, мету, способи їх збору, обробки, використання і захисту.

Примітка для користувачів з РФ: чинна Політика конфіденційності відповідає вимогам Федерального закону від 27.07.2006 р № 152-ФЗ «Про персональні дані».

Примітка для європейських користувачів: чинна Політика конфіденційності підготовлена на виконання обов'язків, передбачених Загальним регламентом щодо захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 року або GDPR – GeneralDataProtectionRegulation).

 

Наші контакти

“ARMAR ONLINE RETAIL” LLC

Одеса, вул. Чорноморського козацтва 111

Тел.: 0800 212 214

e-mail: ecommerce@arber.ua